Jag antar att flera än jag är lite förvirrade över att dessa två samsas om samma dag? Och vi vill ju inte missa någon av dem… Så i vår familj brukar vi fira halloween sista helgen i oktober medan alla helgons dag uppmärksammas första helgen i november. I år blev dilemmat att båda inföll under samma helg…

Vi löste problemet genom att på fredagen tända ljus på gravarna för våra nära och kära och ha en stillsam kväll då vi spelade monopol. Sedan under lördagen fick alla varsin hemodlad pumpa att skära ut och så dekorerade vi fint med spindelnät, spindlar, spöken etc. Maten bestod denna kväll av bla häxfingrar, blodsoppa med spöken..

image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s