Prästkulla Sommartorg slutat för säsongen, for jag med i Reko-ringen i Ekenäs. Jag blev då tvungen att gå med i Facebook och började även bygga på den här hemsidan (kan ju tillägga att jag är helt ointresserad av datorer och tog en kurs i MBI för att få grundkunskaperna).

Reko fungerar ju genom att producenterna lägger ut sina varor på Facebook, kunderna väljer vad dom vill ha, och så träffas man på Novias parkering i Ekenäs varje onsdag  kl 17-17.30 och gör ett utbyte. Då producenten redan på förhand vet vad som är beställt blir det inget spill.

Jag blev även erbjuden andra mycket intressanta jobb som jag dessvärre måste tacka nej till den här gången då jag hade för litet utbud. Kanske nästa år…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s