Efter en trevande start börjar nu bitarna falla på plats. Odlingssäsongen är nästan över för min del och jag kan se tillbaka på en spännande sommar. Min första sommar på Prästkulla Sommartorg! Odlingsförutsättningarna var ju inte de bästa under denna kyliga sommar men stämningen och atmosfären på torget kan man inte klaga på. Utbudet var dessutom digert; nyfångad fisk, färskt bröd, fräscha grönsaker, ägg, örter, blommor, loppisbord, ibland även korv, jordgubbar, glass, våfflor, hemlagat godis, stickade vantar och naturligtvis torgets eget cafe’! Jippon ordnades med bla ponnyridning, mete för barnen, dragspelsunderhållning och en ny lekpark anlades till de yngre besökarnas belåtenhet.

Featured image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s